Praktisk info

Her er alt du trenger å vite på forhånd, men se gjerne videoen med praktisk info, den er nok mer underholdende. ?

Kom beredt til å stå!

Dette er i utgangspunktet et arrangment med kun stå-plasser. Vi kommer til å ha et lite antall stoler tilgjengelig for dem som trenger det mest. Det er mulig å ta med egen camping-/klappstol. Men dersom det blir for mange slike, kan vi bli nødt å begrense bruken av dem – av sikkerhetsmessige grunner. Så vi anbefaler alle som kan å ta på seg et par gode sko og komme forberedt på å stå så mye som mulig. ?

Transport/parkering

Det er ikke mulig å parkere i området like ved Bergenhus Festning. Vi anbefaler derfor alle som kommer med bil å bruke byens parkeringshus. Kollektivtransport kan også være et smart alternativ.

Sikkerhet

Vi håper at alle som kommer denne dagen, er der for å velsigne byen, Jesus og sine medmennesker. Men noen ting er greit å ha sagt i fra om:

  • Dette er et rusfritt arrangement, og det er ikke lov å ta med eller nyte alkohol eller andre rusmidler under arrangementet.
  • Det også et røykeforbud gjennom arrangementet, så de som eventuelt har behov for å ta seg en røyk gjennom dagen, må gjøre dette på utsiden av Festningen.
  • Det er ikke tillat å grille på området.
  • Det er ikke lov å ta med sparkesykler og sykler inn på området. Disse plasseres på henvist område.
  • Det er ikke lov å ta med seg sagway, skateboard og lignende.

Vi kommer til å ha sikkerhetsvakter som sjekker at ingen tar med seg farlige gjenstander inn på området.

Det du derimot kan ta med deg, er:
Barnevogn, rullestol, rullator, egen camping-/klappstol, sitteunderlag, mat og drikke, og KLÆR ETTER VÆR (og temperatur)! Og selvfølgelig Bibelen, godt humør og gjerne en venn som du spanderer billett på. ?

Matsalg

Det vil være mulig å kjøpe mat inne på området, på festningens egen kafé. Det er også fullt tillatt å ta med egen mat.

Billetter

Du kan kjøpe billett når du ankommer Festningen på lørdag, men det er billigere og mer praktisk om du kjøper billett på nett på forhånd.